Activitatile de teren incep sa dea rezultate

27.04.2015

În perioada noiembrie 2014 – februarie 2015, echipa WOLFLIFE a parcurs 1300 de kilometri, o distanță egală cu cea de la Lepșa (Vrancea) la Salzburg (Austria), pentru colectarea de date în zonele cheie pentru populația de lup din Carpații Orientali. Mai exact, au fost parcurse zone din următoarele situri Natura 2000: Putna Vrancea, Oituz, Ojdula, Herculian și Mădăraș.

În cei 1300 km parcurși, echipa a colectat 526 de semne de prezență a lupilor. Totodata, au fost identificate 118 amprente, 200 excremente utile pentru analiza dietei și 80 de probe biologice ce vor fi utilizate pentru analize genetice.

Echipa proiectului WOLFLIFE are plăcerea să anunțe deschiderea oficială a concursului național de fotografie Carnivorele mari, altfel decât în povești.

Săptămâna trecută am realizat o campanie demonstrativă de sterilizare a câinilor deținuți de localnicii din arealul proiectului. Astfel, au fost

Agenția pentru Protecția Mediului Covasna, împreună cu ACDB și Agențiile pentru Protecția Mediului Vrancea și Harghita organizează pentru al doilea

Portal GIS
Fii voluntar pentru lupi!