Campanie de sterilizari în județul Neamț

08.08.2017

Săptămâna trecută am realizat o campanie demonstrativă de sterilizare a câinilor deținuți de localnicii din arealul proiectului.

Astfel, au fost sterilizați câini din localitățile: Păstrăveni, Urecheni, Țibucani, Davideni (jud. Neamț) cu scopul reducerii numărului câinilor hoinari ce ajung în mediul sălbatic, atacă fauna sălbatică, fac concurență lupului și altor specii de carnivore și produc pagube în rândul animalelor domestice ce le sunt imputate lupului sau altor carnivore sălbatice.

Campaniile au inclusiv rol de conștientizare pentru autoritățile și localnicii din zonele cu o densitate mare a câinilor hoinari sau sălbăticiți.

Echipa proiectului WOLFLIFE are plăcerea să anunțe deschiderea oficială a concursului național de fotografie Carnivorele mari, altfel decât în povești.

Săptămâna trecută am realizat o campanie demonstrativă de sterilizare a câinilor deținuți de localnicii din arealul proiectului. Astfel, au fost

Agenția pentru Protecția Mediului Covasna, împreună cu ACDB și Agențiile pentru Protecția Mediului Vrancea și Harghita organizează pentru al doilea

Portal GIS
Fii voluntar pentru lupi!