Carnivorele mari, altfel decât în povești

05.09.2017

Echipa proiectului WOLFLIFE are plăcerea să anunțe deschiderea oficială a concursului național de fotografie Carnivorele mari, altfel decât în povești. Tema concursului oferă o gamă largă de viziuni creative, pe care ne-ar plăcea să le vedem în fotografiile realizate.

Fotografiile înscrise în concurs trebuie să prezinte carnivorele mari (speciile lup, râs sau urs) în habitatele lor naturale.

Jurizarea

Fotografiile vor fi transmise on-line la adresa de e-mail alina.dragomir@acdb.ro, ulterior fiind afișate pe pagina web www.carnivoremari.ro/concurs-foto, unde vizitatorii expoziției vor putea vota electronic 3 fotografii.

Ordinea locurilor va fi stabilită de public în urma votării online, în funcție de numărul de voturi acumulat de fiecare fotografie.

Anunțarea câștigătorilor se face la data de 5 iunie 2017 („Ziua Mondială a Mediului”).

Premiile
• Premiul I – un pachet cu servicii turistice în Munții Vrancei, all inclusive pentru 2 persoane, oferit de partenerul proiectului WOLFLIFE, ACDB, prin agenția de turism touroperatoare – Wild Carpathia Adventure (www.wildcarpathiaadventure.ro)
• Premiul II – rucsac foto-video + kit de curățare aparat foto
• Premiul III – un pachet de produse tradiționale „bears friendly”.

Calendarul concursului:

• 9 mai – 21 mai – trimiterea fotografiilor;
• 24 mai – 4 iunie – jurizarea lucrărilor;
• 5 iunie – anunțarea câștigătorilor.

Condiții
Fiecare autor poate trimite maxim 2 fotografii nu mai mari de 5 MB fiecare. Acestea trebuie să fie originale și să aparțină autorilor. Pozele care nu aparțin autorilor trebuie însoțite de acceptul scris al acestora de a fi folosite în concurs. În cazul în care autorul este minor, el trebuie să aibă acordul părinților. Nerespectarea acestor condiții duce la descalificarea fotografiilor / candidatului.

Echipa proiectului WOLFLIFE are plăcerea să anunțe deschiderea oficială a concursului național de fotografie Carnivorele mari, altfel decât în povești.

Săptămâna trecută am realizat o campanie demonstrativă de sterilizare a câinilor deținuți de localnicii din arealul proiectului. Astfel, au fost

Agenția pentru Protecția Mediului Covasna, împreună cu ACDB și Agențiile pentru Protecția Mediului Vrancea și Harghita organizează pentru al doilea

Portal GIS
Fii voluntar pentru lupi!